tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sataa sataa ropisee

No johan kelin lykkäs! Vettä tulee kuin Esterin perseestä. Kävin eilen ja tänään tekemässä aamutallit, eilen oli niin kaunis ilma ja aurinko paistoi heti aamusta että hevoset saivat mennä kaikki ilman loimia nauttimaan kevätsäästä. Ja tänään eilen illalla alkanut vesisade jatkuu ja jatkuu.. eikä sada ihan tihuttamalla vaan vettä tulee ihan oikeasti! Eikä muu auttanut kun loimittaa hevoset ja työntää ne ulos.

Tessu Teppanalla on korvat melkein pystyssä! Aivan kärjestä ovat enää kevyesti taitoksella, joten ihka aito pystykorvainen koira saatiin. Tessulla on menossa kamala jyrsimiskausi, veikkaisin että hampaat rupeaa kohta tippumaan, tai siis vaihtumaan. Muutenhan ollaan hirveästi edistytty, Tessu tulee kutsusta luokse sekä sisälle(!). Ajattelin että tuollaisen koiran kanssa joka on täysin riistaviettinen niin luoksetulon opettaminen olisi paljon hankalampaa, mutta yllättävn nopeasti tuonkin hoksasi, tietysti Melissalta oppii ja matkii miten tomitaan niin pysyy nämä kaksijalkaisetkin tyytyväisinä. :-) Viime viikolla käytiin rokotuksissa sekä otettiin myös mikrosiru varmuuden vuoksi, selvisi sitten siinä samalla sellainenkin asia että myös sekarotuiset voidaan rekisteröidä kennelliittoon, tätä en todellakaan tiennyt. Kun on aina ollut vain paperillisia koiria niin tuollainen ei ole käynyt edes mielessä.

Rapsun kanssa ollaan palattu arkeen, liikuntaa lisätty ja massaa on tullut jo näin lyhyessä ajassa takaisin! Ja vihdoin näyttää siltä että Rapsu on kotiutunut enemmän kuin hyvin uuteen talliin, on nykyisin ainakin täysin normaali, kun alussa oli todella stressaantuneen näköinen ja kovin rauhaton käytökseltään. Ollaan ajeltu kärryiltä raviradalla ja selästä käsin maastoiltu "kylillä", kenttä on ollut kohta kaksi viikkoa tosi huonossa kunnossa, mutta kohta se on sula! Pääsee sitten kentällekin pyörimään ja taivuttelemaan. Hieronta olisi ainakin ohjelmassa nyt kevään aikana jotta selviää ettei ole jumeja missään.

Kuvia ei ole, joten joudutte kärsimään tylsästä postauksesta ilman kuvia :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti