keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

(Mukamas) vapaapäivä

Jostain kumman syystä miun vapaapäivät ei ole vapaapäiviä sen "oikeassa" tarkoituksessaan. Tänään kun heräsin aloin valmistelemaan tapaamista opinnäytetyöni ohjaavan opettajan kanssa. Siinä samassa sitten tietysti järjestelin kämppää, ruokin koirat ja käytin niitä ulkoilemassa. Puolen päivän aikaan lähdin liikenteeseen, tallin kautta heittämään hevosille päiväheinät ja tekemässä iltahommat Rapsun osalta valmiiksi. Vauhdissa vaatteiden vaihto ja ajaminen yliopistolle. Yliopistolta kauppaan, kaupalta takaisin tallille, ja Rapsu liikutukseen. Tänään oli vuorossa juoksutusta kentällä joka on sula(!) mutta hieman kostea vielä toisesta päästä. Kuivassa päädyssä oli hyvä tila juoksuttaa isolla ympyrällä. Rapsu toimi hyvin, ei edes pukitellut jota yleensä tekee. Kuunteli hyvin ääniapuja ja oli muutenkin aika muru. :-) Uudessa paikassa on se kiva puoli että tallin edustalla puomi mihin saa kätevästi hevosen sidottua, ja tällaisina keväisen lämpiminä päivinä on paljon mukavampi hangata irtoavaa talvikarvaa pois.

Tessu kasvaa, ja on omaan silmään aika hienon ja korrektin kropan omaava sekarotuinen! On kasvanut tasaisesti, mitä nyt pientä raajojen kasvamista on nyt havaittavissa, on siis hieman pituuttaan korkeampi, mutta uskoisin että tuosta tasoittuu. Melko neliöksihän tuon pitäisi muotoutua, koska rodut joita Tessussa on ovat rotumääritelmltään neliöitä. Melissalle kuuluu samaa vanhaa, ruoka maistuu kuten aina, se on ollut kiva huomata että kovasti Melissa on piristynyt Tessun tultua taloon, pitää vanhuksen hyvin liikkeessä. Tänään viimeeksi pihalla nauroin kun Tessu juoksenteli ja hyppeli ojassa jossa oli vettä. Melissa seisoi ojan reunalla ja katseli hyvin paheksuen moista touhua, siis colliehan ei voi ymmärtää miten tuollaiseen märkään ja likaiseen ojaan joku menee VAPAAEHTOISESTI ja vielä ILOITSEE siitä??

Niin ja siihen vapaapäivään palatakseni; kotiin päästyäni tein ruuan, jonka jälkeen alkoi operaatio siivotaan piha risuista ja puista joita tuli kun kuusi isoa koivua kaadettiin viime viikolla. Ne hommat lopetin parin tunnin operaation jälkeen kun ajattelin että nyt kun urakoidaan niin taidan samalla siivota. Siispä imuri heilumaan ja pölyt siinä samalla pyyhkäisin. Kun tänään sai aikaiseksi siivota, niin eipähän huomista vapaapäivää tarvitse uhrata siivoamiselle. :-) Pihaa siivotessa ja välillä istuskellessa nauttien kevät auringosta, ei voi muuta kuin kielipitkällä odotella kesää; aurinkoa, ukkosta, hevosen kesäkarvaa, kärpäsiä, kesälaitumia, raveja, kavereita, satamaa ja jäätelöä. Ja miljoonaa muuta aiaa joista kesä koostuu. Ja seuraavaksi kuvia Rapsun kesäkunnosta vuosimallia 2011!



Ja kuten aina, isoin kiitos pikkusiskolleni näistä kuvista! Ja näiden tunnelmallisten kvuien päälle saatte nauttia Rapsun toisesta puolesta...



Tuo ylempi kuva on aiheuttanut pientä hihitystä niin minussa kuin muissakin kuvan nähneissä. Ja tuo kaikista alin kuva; on se vaan niin hieno! Jonkun mielstä perus ruunikko lämpönen, omaan silmään kaunis, elegantti ja rakenteeltaan hieno lämpöinen. Sellainen miksi se on jalostettukin.

Ja sitten ihan toisiin juttuihin; olen ennen ollut kovin skeptinen kirpputoreihin; en enää! Olen nyt pari kertaa käynyt yhdessä Lappeenrannan kirpputoreista ja tehnyt mielestäni todella hyviä löytöjä. Eilen mukaan tarttui pitkä villaneule vyöllä, Rolling Stones t-paita, perus huppari sekä liivi yhteensä 7,50 €! Ja kaikki merkkivaatteita. Viimeeksi sain 15 eurolla kivan juhla hameen, puolihihaisen neuleen sekä puolihihaisen hieman juhlavamman paidan. Itselle tulee shoppailusta parempi mieli ja kukkaro tykkää.

Ja sitten vielä asiasta kolmanteen; ensi kesän kesäloma reissu on päätetty kun huomattiin että Social Distortion tulee Ruotsiin, Tukholmaan keikalle! Niinpä Markolle syntymäpäivälahjaksi ostin kaksi lippua (itselleni kanssa) keikalle. Viime kesänä käytiin Saksassa Hampurissa katsomassa kyseistä bändiä. Markon kautta olen siihen tutustunut ja voin sanoa että TYKKÄÄN. Vaikken samanlainen fani olekaan kuin mies. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti